Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΓΗΣ "ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ" ΣΤΟ Π.Κ.Θ.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ
ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ- ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ


Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Θέρμης  και συγκεκριμένα η ομάδα αγωγής "ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
του τμήματος  Γ3 στα πλαίσια του μαθήματος  Σ.Ε.Π,  πραγματοποίησαν επίσκεψη στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Πινακοθήκης Θέρμης.
Οι μαθητές με την συνοδεία της καθηγήτριας τους κ. Αγοράστης Ιωάννας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων & μοναδικών δημιουργιών από σπόρους της φύσης της κ.Λυγίας Μόζορα.και να μυηθούν στη τέχνη του κοσμήματος.


Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης τους οι μαθητές έγραψαν:


Ομάδα Α:
Η έκθεση της κ. Λυγία Μόζορα  που επισκεφτήκαμε ήταν εντυπωσιακή.Ο πρωτότυπος συνδυασμός των χρωμάτων,των των φυσικών πόρων της φύσης και η τεχνική ήταν απολαυστική.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μας φέρει πιο κοντά με το περιβάλλον και να μας ευαισθητοποιήσει για την αξία του.
Ε.Μ/Χ.Μ/Α.Μ/ΑΘ.Μ/Π.Κ/Η/Μ/Κ.Μ/


Ομάδα Β:
Σήμερα με πρωτοβουλία της καθηγήτριας μας κ.Αγοράστη επισκεφτήκαμε το Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης με σκοπό να δούμε την έκθεση "πυρηνικής τέχνης".Τα έργα αυτά αποτελούν την έξυπνη ιδέα της κ.Μόζορα να χρησιμοποιήσει του αποξηραμένους σπόρους κάποιων φρούτων για την κατασκευή κοσμημάτων. Οι εντυπώσεις μας είναι πολύ καλές,είδαμε κάτι διαφορετικό και εντυπωσιακό.
Θ.Μ/Μ.Κ/Μ.Μ/Μ.Μ/


Ομάδα Γ
Αυτή η εντυπωσιακή έκθεση συνδυάζει την ομορφιά της φύσης με την κομψότητα των κοσμημάτων.Πιστεύουμε ότι είναι εκπληκτικό το τί μπορεί να δημιουργήσει κάποιος απο φυσικούς πόρους(κουκούτσια,σπόρους).Η έκθεση είναι πολύ εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα.
Χ/Β/Χ/Α/Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: