Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ & ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΘΕΣΗ
 ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ & ΣΧΕΔΙΟΥ









ΜΑΘΗΤΩΝ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 23-26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

(ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ)

Ο οργανισμός  ιδρύθηκε στις 6 Μαίου 2010 (Αριθμός Μητρώου 46816 του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης) από μία ομάδα νέων ευαισθητοποιημένων ανθρώπων με τους παρακάτω σκοπούς:
Η παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε παιδιά τα οποία πάσχουν από διάφορες ασθένειες, ανίατες και μη και τα οποία χρήζουν οποιασδήποτε θεραπείας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
Η οικονομική στήριξη σε παιδιά απόρων οικογενειών, τα οποία στερούνται είδη πρώτης ανάγκης για την επιβίωση και την διαπαιδαγώγηση τους.
Η οικονομική ενίσχυση αρρώστων - απόρων παιδιών, τα οποία χρήζουν ειδικής καθοδήγησης και εκπαίδευσης σε οποιοδήποτε κρατικό η ιδιωτικό εκπαιδευτικό κέντρο εντός η εκτός Ελλάδος.
Η παροχή επείγουσας ανθρωπιστικής, επισιτιστικής βοήθειας προς τα παιδιά τον αναπτυσσομένων χωρών.
Η ευαισθητοποίηση των μελών και της τοπικής κοινωνίας σε θέματα προστασίας και παροχής κάθε στήριξης, σε παιδιά άρρωστα και απόρων οικογενειών γενικότερα.
Η ψυχολογική υποστήριξη παιδιών και των οικογενειών τους, ιδιαίτερα σε μονογονεϊκές οικογένειες, από ειδικευμένους ψυχολόγους.
Η υλική στήριξη παιδιών και των οικογενειών τους μέσα από την δωρεά τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης και άλλων ειδών οικιακής χρήσης.
Με την παράδοση δωρεάν μαθημάτων ή βοηθητικού υλικού σε μαθητές, ιδιαίτερα ξένων γλωσσών, εκμάθησης χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.












Δεν υπάρχουν σχόλια: