Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Π.Κ.Θ 2013/ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Π.Κ.Θ 2013
ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
 
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΜΑΤΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ



ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΪΟΥ 2013
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ/ 13-17 ΜΑΪΟΥ 2013

 
Με τις συγκεκριμένες εκθέσεις ζωγραφικής και κεραμικής παιδιών στη Θέρμη , εγκαινιάσαμε το φετινό κύκλο των τελικών μας εκθέσεων. Αναφερόμαστε σε 23 συνολικά εκθέσεις,στις οποίες θα παρουσιάσουν αντιπροσωπευτική δουλειά της χρονιάς 525 μαθητές από 65 τμήματα εικαστικών σε 10 Κέντρα Πολιτισμού. Πρόκειται για ένα αξιόλογο δημιουργικό δυναμικό που κατατίθεται τόσο από μαθητές όσο και από τους δασκάλους τους.
 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΙΝΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Π.Κ.Θ
 

 
 

 
 





 
Βασιλική Μάττα

Εικαστικά Παιδιών Θέρμη


Η Βασιλική Μάττα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Κάτοχος  Διπλώματος Πλαστικών Τεχνών (D.N.A.P) και Ανώτατου Διπλώματος Εικαστικής Έκφρασης (D.N.S.E.P.) από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστήμιου της Γαλλίας  Σεντ-Ετιέν. Επιπλέον, εκπόνησε μεταπτυχιακή εργασία στην αφηρημένη ζωγραφική. Eργάζεται ως υπεύθυνη τμήματος εικαστικών στην ελληνογαλλική σχολή «ΚΑΛΑΜΑΡΙ». Διετέλεσε υπεύθυνη ιδιωτικού εργαστηρίου εικαστικών τεχνών, ενώ έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους εικαστικούς, για την οργάνωση παιδικών εκθέσεων και ξεναγήσεων. Παρουσιάζει την προσωπική της δουλειά σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. 

Σχόλιο της καθηγήτριας

Η  φιλοσοφία  του  εργαστηρίου  μας  είναι  να  δουλεύει έκαστος σε θέματα   και   τεχνικές  που  τον  εκφράζουν,   που   θεωρεί  και  πιστεύει   ότι   τον ικανοποιούν.  Ο  ρόλος  του διδάσκοντα είναι να ανοίξει πιο εύκολα το δρόμο προς αυτήν τη κατεύθυνση, χωρίς να περιορίζει το διδασκόμενο σε υποχρεωτικά βήματα και    καταναγκαστικές   εργασίες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: