Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Π.Κ.Θ 2013/ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ Κ.Π.ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Π.Κ.Θ 2013
ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Κ.Π.ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
 
 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2013
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ/ 27-31 ΜΑΪΟΥ 2013


 
 












 






Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ομάδα μαθητών παρουσίασε μία performance εμπνευσμένη από το ύφος του Jackson Pollock, με θέμα τον αυτοσχεδιασμό
 




 


 
Αθηνά Σαββίδου
Εικαστικά Παιδιών Τρίλοφος
 
 
Η Αθηνά Σαββίδου γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1982 και μεγάλωσε στο Νέο Ρύσιο. Σπούδασε γραφιστική στην Applied Arts Studies και εργάστηκε ως υπεύθυνη δημιουργικού σε διαφημιστική εταιρία για τα επόμενα οχτώ χρόνια. Παράλληλα από το 2007 διδάσκει εικαστικά στα Πολιτιστικά Κέντρα Τριλόφου και Νέου Ρυσίου. ‘Εχει παρουσιάσει με επιτυχία την δουλειά της σε δυο ατομικές εκθέσεις, ενώ έχει πάρει μέρος και σε πολλές ομαδικές. Οι μαθητές της έχουν διακριθεί σε πανελλήνιο καλλιτεχνικό διαγωνισμό που συνδιοργάνωσε το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, ενώ έχουν εκθέσει και έργα τους σε πολλές εκδηλώσεις του Δήμου.
Σχόλιο της καθηγήτριας
 
Πιστεύω πως τα παιδιά είναι μικροί καλλιτέχνες! Έτσι διδάσκοντας τους τις αρχές και την ιστορία της τέχνης, προσπαθώ να τους δώσω τις γνώσεις που χρειάζονται, ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να μπορούν να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις στην δημιουργία της τέχνης τους.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: