Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΕΚΘΕΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ Κ.Π. Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Π.Κ.Θ /2014
ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
Κ.Π Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
 
ΚΕΡΕΦΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
 
 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΪΟΥ 2014
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ/ 16-23 ΜΑΪΟΥ  2014


 Με την έκθεση του παιδικού τμήματος εικαστικών του Κ. Π. της Ν. Ραιδεστού, άνοιξε η αυλαία των εκθέσεων από τα τμήματα  εικαστικών του Πολιτιστικού Κέντρου για τη φετινή χρονιά. Θα παρουσιαστούν 17 εκθέσεις από 39 τμήματα, σε 8 Κέντρα Πολιτισμού στη διάρκεια ενός μήνα.

Υπεύθυνη καθηγήτρια της συγκεκριμένης έκθεσης, είναι η Δήμητρα Κερεφιάδου, ενώ τα εγκαίνια πλαισίωσε  με τα τραγούδια της η παιδική χορωδία της Ειρήνης Μαραντίδου από το Κ.Π. Της Ν. Ραιδεστού.
 
 

 




ΚΕΡΕΦΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

 

Γεννήθηκε στο Bielefeld της Γερμανίας, και κατοικεί στο Πλαγιάρι τα τελευταία 6 χρόνια. Σπούδασε διακοσμητική στο ΤΕΙ Αθηνών,ζωγραφική, κεραμική και αγιογραφία σε εικαστικά εργαστήρια. Έργα της έχουν φιλοξενηθεί σε διάφορες εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.Διδάσκει ζωγραφική σε παιδιά και ενήλικες τα τελευταία 6 χρόνια, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλαγιαρίου, όπως και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Θέρμης.
Το ταξίδι της στην τέχνη της ζωγραφικής ξεκινά από τα νεανικά της χρόνια και φτάνει μέχρι και σήμερα. Η ζωγραφική είναι για αυτήν ένα καράβι που την ταξιδεύει σε μια απέραντη και όμορφη θάλασσα γεμάτη θαυμάσιους και ανεξερεύνητους κόσμους.












 










 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: