Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ "'ΡΟΛΩΝ & ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ"-FUTURE LIBRARY ΘΕΡΜΗΣ 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ
FUTURE LIBRARY 2014
 
 ¨"ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ"






 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
 
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ -ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ



 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΜΨΥΧΩΤΕΣ:

"ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΡΟΛΩΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ"

Δεν θα μπορούσε να λείψει από τις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας της Δημοτικής -Πινακοθήκης ,η ομάδα παιχνιδιών "Ρόλων και Φαντασίας" μια ομάδα που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Αφήσαμε την φαντασία μας ελέυθερη να δημιουργήσει,εμπνευσμένη από τους ρόλους παιχνιδιού από επιτραπέζια παιχνίδια,τα περισσότερα προσωπικές δημιουργίες της ομάδας "Ρόλων και Φαντασίας".





Η Ομάδα Παιχνιδιών Φαντασίας και Ρόλων ιδρύθηκε το 2002 σαν ομάδα δραστηριότητας του Δη.Συ.Ν.Θέρμης (τώρα Το.Συ.Ν.Θέρμης) του δήμου Θέρμης. Κύριος σκοπός της ομάδας είναι να συγκεντρώσει και να φέρει σε επαφή όσους ασχολούνται με το χώρο των παιχνιδιών φαντασίας και ρόλων, και όσους ασχολούνται με την ιστορία και την φαντασία, τόσο στη Θέρμη, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Στους σκοπούς της ομάδας περιλαμβάνεται, επίσης, η γνωστοποίηση του χώρου στον ευρύτερο κόσμο, καθώς και η μύηση σε αυτόν όσων ενδιαφέρονται να ασχοληθούν και να ενημερωθούν για σχετικά θέματα. Η ομάδα έχει δείξει μεγάλη δράση μέχρι τώρα, διοργανώνοντας πλήθος εκδηλώσεων, καθώς και συμμετέχοντας σε σχετικές εκδηλώσεις σε Θεσ/νίκη και Αθήνα.
Κορυφαία στιγμή της ομάδας είναι το ετήσιο Φεστιβάλ Φαντασίας που διοργανώνει στις αρχές κάθε χρόνου με πολλά γεγονότα και συμμετοχή από όλη την περιοχή της Θεσσαλονίκης.













 




















 





















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: