Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΛΕΝΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΣΤΟ 1ο Δ.Σ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ




ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2015
Η  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  

ΕΛΕΝΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ… ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ  ΤΟΥ 1ου Δ.Σ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ!!!
 



ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 /ΩΡΑ 18:00 Μ.Μ 


  ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ
 


 

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ  ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ  ΤΟ  ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ  ΕΛΕΝΗΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  .


Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου το απόγευμα της Τετάρτης 01 Απριλίου 2015, αποδεχόμενη την πρόσκληση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Ραιδεστού τίμησε με την παρουσία της την γιορτή των παιδιών του σχολείου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου 2015.
Η συγγραφέας μίλησε με τους μαθητές και τους γονείς με αφορμή τα βιβλία της, για θέματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και δεν παρέλειψε να εκφράσει τον θαυμασμό της για την συλλογική προσπάθεια και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ γονέων ,μαθητών, εκπαιδευτικών και Δήμου στην κοινή προσπάθεια για την καλύτερη ποιότητα σχολικού περιβάλλοντος.
Με την ιδιότητα της ως εκπρόσωπος του οργανισμού WWF  μύησε μικρούς και μεγάλους στα μυστικά και τους τρόπους που μπορούν να ελαφρύνουν το ¨οικολογικό αποτύπωμα στο πλανήτη" και μέσω του προγράμματος "Καλύτερη Ζωή", να καλυτερέψουν την καθημερινότητα  τόσο στην σχολική κοινότητα όσο και στη ατομική οικογενειακή ζωή του καθενός.

Τέλος η συγγραφέας έδωσε συγχαρητήρια σ' όλους για την συλλογική προσπάθεια και το κοινό αγκάλιασμα σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης,  στην καινοτόμο πρωτοποριακή δράση της  καλλιέργειας  του Δημοτικού Λαχανόκηπου Θέρμης  από μαθητές ,εκπαιδευτικούς και γονείς  λέγοντας τους ότι η δράση τους αυτή θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τις υπόλοιπες σχολικές μονάδες της χώρας μας.



 






Η γνωριμία με το σχολείο μόλις άρχισε .....Οι  μελλοντικές κοινές δράσεις μέσω του προγράμματος "Καλύτερη Ζωή" θα είναι πολλές!!!



 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου Δ.Σ. Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ















 
 













 





 
 
 

































 








 

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: