Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΛΕΝΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ...ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου Δ.Σ ΘΕΡΜΗΣ!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ






ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟY ΒΙΒΛΙΟΥ 2015

Η  ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ  

ΕΛΕΝΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

  ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ… ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ  ΤΟΥ 2ου Δ.Σ  ΘΕΡΜΗΣ!!!

 
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2015/ΩΡΑ 11:00 Π.Μ
 
 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Δ’ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ  ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ  ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ  ΕΛΕΝΗΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ .



Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί Δ' Τάξης 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης

Μιχαλεντζάκη Γεωργία
Πατσιάς Θώμάς
Κατερίνα Γιαμαλίδου
 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου Δ.Σ. ΘΕΡΜΗΣ

Σε μία εκδήλωση γεμάτη από άρωμα βιβλίου ,θεατρική ατμόσφαιρα εμπνευσμένη από  τους ήρωες των  βιβλίων της Ελένης Σβορώνου και με άριστη ερμηνεία  ρόλων από τους μαθητές των Τμήμάτων της Δ΄Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης, ανοίξαμε την αυλαία των εκδηλώσεων και γιορτάσαμε όλοι μαζί  Δήμος, μαθητές , εκπαιδευτικοί και γονείς την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.
Η συγγραφέας με την ιδιότητα ως εκπρόσωπος του WWF ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δράσεις του οργανισμού και ειδικότερα για το πρόγραμμα "Καλύτερη Ζωή".

 

Η Ελένη Σβορώνου είναι Φιλόλογος, με ειδίκευση  στην
Διαχείριση Πολιτιστικής Κληρονομιάς  από το Πανεπιστήμιο του Birmingham (1993). Από το 1994 εργάζεται στο WWF Ελλάς, συντονίζοντας την εθελοντική εργασία, το παιδικό τμήμα της οργάνωσης, το Panda Club και προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων. Σήμερα είναι υπεύθυνη της ομάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης που σχεδιάζει, παράγει και εμψυχώνει προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με το ευρύ θέμα «Οικολογικό Αποτύπωμα και Καθημερινότητα» και ειδικότερα θέματα: κλιματική αλλαγή, γεωργία-διατροφή-περιβάλλον και δάσος.
 
 
 

 
 





 










 
 

 




 










 














 

 



 

 


















 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: