Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ -ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ /FUTURE LIBRARY 2015


 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
 ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΚΑΙΝΟΤΙΟΜΙΑΣ 2015
 
 
 
 
 
 
 
Φέτος, ανοίγοντας την πόρτα της δημόσιας ή δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης μας με έκπληξη θα διαπιστώσουμε ότι
«Εδώ δεν είναι ‪#‎βιβλιοθήκη»!
H Δημοτική Βιβλιοθήκη- Πινακοθήκη  Θέρμης σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας  και το  δίκτυο βιβλιοθηκών  Future Library  σας προσκαλούν σε ένα δημιουργικό, διασκεδαστικό και συνάμα διαφορετικό καλοκαίρι.

Στις 15 Ιουνίουω 2015 ξεκίνησε  η Καλοκαιρινή Εκστρατεία για την προώθηση της ‪#‎ανάγνωσης και της ‪#‎δημιουργικότητας, που για πρώτη φορά οργανώνει η Εθνικη Βιβλιοθηκη Ελλαδος σε συνεργασία με το δίκτυο δημόσιων και δημοτικών βιβλιοθηκών του ‪#‎FutureLibrary.

Καλό δημιουργικό καλοκαίρι σε όλους! Καλή δύναμη σε όλες τις βιβλιοθήκες!
Σύντομα κοντά σας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης Καινοτομίας & Δημιουργικότητας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης -Πινακοθήκης Θέρμης με δωρεάν δράσεις για παιδιά & ενήλικες σ΄ολο το Δήμο.Θέρμης.

Σ' ατή την κοινή μας προσπάθεια:

Ελάτε λοιπόν να γίνετε εθελοντές στην Εκστρατεία μας!!!

Σας περιμένουμε  να δημιουργήσουμε νέες διαδρομές  με χιλιάδες ιδέες και δράσεις γύρω από το κεντρικό σύνθημα της φετεινής μας εκστρατείας   "εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη ..." , να ζήσουμε καινούργιες εμπειρίες και να δώσουμε στα παιδιά και στη πόλη μας  και στα κατά τόπους δημοτικά διαμερίσματα την νότα αισιοδοξίας  που τόσο λείπει από την καθημερινότητά μας. Όλες οι δεξιότητες των εθελοντών είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες.

Όσες και όσοι συμπολίτες μας και φορείς  επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία προώθησης της Ανάγνωσης  και Δημιουργικότητας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Δήλωση εθελοντικής συμμετοχής μπορείτε να καταθέσετε στη  Δημοτική Βιβλιοθήκη -Πινακοθήκη Θέρμης, ενώ μπορείτε να  εκδηλώστε ενδιαφέρον  μέσω του Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  στη διεύθυνση

 (bibliothermi@gmail.com) & (chrisvagionas@gmail.com)

Οι υπάλληλοι της Βιβλιοθήκης είναι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία και διευκρίνιση.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 2310463423

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: