Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

"Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη...είναι ο κήπος των τεράστιων λαχανικών!!!'/FUTURE LIBRARY 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
 ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΚΑΙΝΟΤΙΟΜΙΑΣ FUTURE LIBRARY2015
 
 
 

    «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη…είναι ο κήπος των τεράστιων λαχανικών»
ΤΡΙΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
 Κ.Π. ΤΡΙΑΔΙΟΥ
 
ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ: Kosior Margarita



 
 
 
Βιωματική παρουσίαση παιδικού βιβλίου από το Seek Meet Speak

 Με χαρούμενα προσωπάκια και παιδικές φωνούλες γέμισε το Πολιτιστικό Κέντρο Τριαδίου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης από την Δημοτική Βιβλιοθήκη-Πινακοθήκη Θέρμης και την ομάδα του Κέντρου Ξένων Γλωσσών "Seek Meet Speak" του ξενόγλωσσου βιβλίου "The Giant Turnip".
Tα παιδάκια " μαγεύτηκαν" από την ιστορία, στην οποία ένας παππούς φυτεύει ένα γογγύλι, το οποίο μεγαλώνει τόσο πολύ που δεν μπορεί να το σηκώσει ο ίδιος. Διαδοχικά ζητάει τόσο την βοήθεια ανθρώπων αλλά και ζώων, μέχρι να τραβήξουν τελικά το γογγύλι μαζί. Το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας είναι η συνεργασία ,και ότι αν δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.Με την βοήθεια των συντελεστών του "Seek Meet Speak" τα παιδιά βοήθησαν  και αυτά να τραβηχτεί το τεράστιο γογγύλι.




Ενθουσιασμένα από την ιστορία στην οποία συμμετείχαν,φωτογραφήθηκαν με τις υπεύθυνες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών,οι οποίες έδωσαν τον καλύτερο  εαυτό τους στην εκδήλωση και αποζημιώθηκαν από τα χαμόγελα και τη χαρά που πήραν τα παιδιά του δημοτικού Διαμερίσματος.
Στο τέλος κρατούσαν στα χέρια τους ένα τετράδιο και ένα βιβλίο με μία από τις ιστορίες που θα παρουσιάσουμε στο πλάισιο της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης καινοτομίας 7 δημιουργικότητας με τίτλο "Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη...." της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Πινακοθήκης Θέρμης και της αντίστοιχης εθελοντικής προσφοράς και πρωτοβουλίας του "Seek Meet Speak".
 
Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση.....
 
                                        See you...




 

 
 
 
 






 

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "SEEK MEET SPEAK"








 




 



Δεν υπάρχουν σχόλια: