Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη...είναι μία εναλλακτική & ανταλλακτική Βιβλιοθήκη!/Future Library 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
 ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΚΑΙΝΟΤΙΟΜΙΑΣ
FUTURE LIBRARY 2015
 
 
 


 

Εδώ δεν είναι Βιβλιοθήκη...

είναι μια εναλλακτική & ανταλλακτική Βιβλιοθήκη!!!

 

 
 

 
ΚΥΡΙΑΚΗ   27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
18:00 Μ.Μ-22:00 Μ.Μ
 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ
(ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ)
 
 

 


 

 



 
 
 
Όταν   μια σπίθα  & σκέψη των μελών  της Λέσχης  Ανάγνωσης «Ροδόστο» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Κ.Π Ν.Ραιδεστού  για δημιουργία μιας «αλλιώτικης» βιβλιοθήκης , γίνεται χείμαρρος εθελοντικής προσφοράς των κατοίκων μιας τοπικής κοινωνίας , έχοντας ως στόχο  & όραμα την δημιουργία ενός εξωτερικού πυρήνα πολιτισμού για τους πολίτες τότε  σίγουρα το τελικό  αποτέλεσμα  αυτής της προσπάθειας δεν μπορεί να  είναι Βιβλιοθήκη …  αλλά μια υπαίθρια «εναλλακτική»  &«ανταλλακτική»  βιβλιοθήκη
 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ
18:00-19:00 Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη...είναι ένας αρωματικός κήπος.
 
Όποιος νομίζει ότι ένα φυτό  γεννιέται μόνο από το σπόρο ή τη ρίζα ενός άλλου φυτού,είναι γελασμένος!!!Ο κόσμος δεν είναι μόνο ότι βλε΄πουμε κι ούτε ήταν πάντα όπως είναι...Ο κόσμος αλλάζει...όπως θα ακούσετε μέσα από λαϊκές αφηγήσεις και μύθους για φυτά!
Με συνοδεία Μουσικών Οργάνων από την Μουσικό-Παραμυθού Μαρία Γκόγκα.
Τα παραμύθια: "Η Δαφνούλα", "Η Σελινομαλλούσα",  "Οι κούκλες της γριάς" Και δυο αρχαίοι μύθοι: "Τα ρουμπίνια του χωρισμού", "Το μαγικό τραγούδι".
19:00-20:00 Μικροί Κηπουροί Εν Δράσει
Φυτεύουμε και φροντίζουμε αρωματικά φυτά. Θα δημιουργηθεί ομάδα κηπουρών της βιβλιοθήκης που θα αναλάβει να περιποιείται τα φυτά όλο το  χρόνο.
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου & 2ου Δ.Σ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ.
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΚΡΟΥΣΙΩΝ.
19:00-20:00 ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ  /ΒΕΝΕΤΑΤΟΥ ΔΑΝΑΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ Ελάτε μικροί & μεγάλοι να δημιουργήσουμε το δικό μας εικαστικό έργο πλάθοντας τον πηλό, δίνοντας το προσωπικό μας μήνυμα για το τι είναι η « εναλλακτική βιβλιοθήκη».

20:00 -20:30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΡΟΔΟΣΤΟ
 

20:30-21:00 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΚΟΝΩΝ «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΠΟΛΗ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΚΟΡΟΒΙΝΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
 
 
 

21:00-22:00 ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΡΟΔΟΣΤΟ/ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ «ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ»/ΒΙΟΛΙ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ/ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΑΣΟΣ ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ 
Κ. Π. Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ «ΡΟΔΟΣΤΟ»

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: