Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Έκθεση έργων φοιτητών-τριων του 3ου εργαστηρίου ζωγραφικής του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

Έκθεση
 έργων φοιτητών-τριων του
3ου εργαστηρίου ζωγραφικής
 του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Α.Π.Θ.
 

 
 

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη-Πινακοθήκη Θέρμης
 

Εγκαίνια Έκθεσης:

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017 Ώρα 19:00


Διάρκεια έκθεσης:
24 Απριλίου - 5 Μαΐου 2017
Υπεύθυνος Καθηγητής 3ιυ Εργαστηρίου Τ.Ε.Ε.Τ Α.Π.Θ κ.Τσακίρης Γιώργος
 
 
 
Παρουσιάζονται έργα χαρακτικής , ζωγραφικής και κατασκευών.


Το 3ο Εργαστήριο στην προσπάθειά του να καλλιεργήσει την εξωστρέφεια και την συμμετοχή του και συνεργασία με φορείς της πόλης Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, για πολλοστή φορά συνεργάζεται με τον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης - Πινακοθήκης Θέρμης.


Οι νέοι καλλιτέχνες μέσα από τις διαδικασίες θεωρητικών και πρακτικών ασκήσεων δημιουργούν έργα ποικίλων συμπεριφορών , στην προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν με το κοινό.

Συμμετέχουν οι : Βελβελίδη Ολυμπία, Βούρρου Βούλα, Καραβασίλη Κωνσταντίνα, Κολοκοτρώνη Αφροδίτη, Λολίδου Βάλια, Μίγγας Φοίβος, Νικολαΐδου Χριστίνα, Ραπάνης Αντώνης, Τσακίρης Γιώργος και Χαριζάνη Δήμητρα.


Την ήμερα των εγκαινίων υλοποιώντας μία καινοτόμο ιδέα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Πινακοθήκης ,οι  μαθητές του 1ου Γυμνάσιου και 1ου Λυκείου Θέρμης, σε συνεργασία με την καλλιτεχνική εμπειρία των φοιτητών της Α.Σ.Κ.Τ του Α.Π.Θ ,και την καθοδήγηση των καθηγητών τους ,κ.Χρήστου Αλαβέρα και του κ.Γιώργου Τσακίρη καθηγητή και υπεύθυνου του 3ου Εργαστηρίου Εφαρμοσμένων Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ, συν δημιούργησαν εικαστικά και αποκάλυψαν το κοινό έργο τους στους παραυρισκομένους  της εκδήλωσης, μέσα από εικαστική δράση  και υπο τους ήχους του τμήματος ηλεκτρικής κιθάρας του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης- Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ, με υπεύθυνο καθηγητή τον Αγγελόπουλο Ευάγγελο.

 
 

Tην τελετή εγκαινίων έκλεισε το μουσικό εργαστήριο _Ιστορίας Ροκ-Τζάζ  του Δ.Ω.Θ -Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ,με υπεύθυνο καθηγητή τον Πανταζόγλου Νίκο.  Ημέρες και ώρες λειτουργίας : 
  Δευτέρα & Τετάρτη 13:00-20:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08:00-20:00
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
  


 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: