Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

14Η Δ.Ε.Β.Θ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ/ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ "Ladybug, ladybug! Where are your spots?”

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
            
 


 


Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΣΤΗΝ

14Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πινακοθήκη Θέρμης θέλοντας να συμβάλει ως ιδρυτικό μέλος του Δ.Ε.Β και να αναδείξει τον νέο στρατηγικό ρόλο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, την Παρασκευή 12 Μαϊου 2017  πραγματοποίησε   με τους εθελοντές συνεργάτες της, δημιουργικά εργαστήριο για παιδιά στο Stnad  Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στο Περίπτερο 15 της Δ.Ε.Β.Θ.
Μικροί & Μεγάλοι επισκέπτες της Δ.Ε.Β.Θ είδαν να δείγμα των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης Καινοτομίας & Δημιουργικότητας 2017 που διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Δ.Ε.Β.





14Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

11-14 ΜΑΪΟΥ 2017

 


 ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΪΟΥ 2017/ΩΡΑ 17:30-19:00/STAND 60 / ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ


Θέμα ημέρας:   Κάτι με βούλες



"Ladybug, ladybug! Where are your spots?” Margarita Kosior



ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ :KOSIOR MARGARITA

Μια μέρα, μια όμορφη πασχαλίτσα έχασε όλες τις βουλίτσες της .  Ταξιδέψαμε σε ένα όμορφο λιβάδι να την ρωτήσουμε που πήγαν οι βουλίτσες της και  στο τέλος όλοι μαζί την βοηθήσαμε να τις βρεί. .
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΒΑΓΙΩΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ :ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ  (Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ ) ΔΗΜΟΥΘΕΡΜΗΣ

KOSIOR MARGARITA: ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ- ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ /ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ /ΤΑΡΑΚΤΣΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ:ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ/ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ /  /ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ –ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ/(Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ)/ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ












 
















Δεν υπάρχουν σχόλια: