Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

¨ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ' ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ /ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ /ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
¨ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ "
ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ/
ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ
 

 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2017
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ
 
 H συνάντηση της  Λέσχης ανάγνωσης του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Θέρμης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26/5/17, στο χώρο της βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης. Από το πακέτο "Μία βαλίτσα κόσμος" και με τη βοήθεια των στελεχών του κλάδου Αστεριών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, πραγματοποιήθηκαν οι δραστηριότητες για την ηλικία των Αστεριών (παιδιά ηλικίας 5-7 ετών).
«Η ιστορία της Ειρήνης»  είναι ένα πρόγραμμα με βιωματικά παιχνίδια, βίντεο και ένα παραμύθι, μέσω των οποίων δόθηκε η δυνατότητα να παίξουμε και να συζητήσουμε πάνω στα ανθρώπινα δικαιώματα, τη διαπολιτισμικότητα και τις διακρίσεις.
Τα παιδιά παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την ιστορία, αναγνώρισαν τις βασικές ανάγκες της Ειρήνης, συζήτησαν πάνω σε αυτές και στη συνέχεια παρουσίασαν με δικό τους αυτοσχέδιο θεατρικό τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά στην ιστορία για να είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Το πρόγραμμα «Μια βαλίτσα Κόσμος», είναι ένα εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα σχεδιασμένο από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, υπό την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε., της Κ.Ε.Δ.Ε. και της Περιφέρειας Αττικής
Περισσότερα για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΣΕΟ εδώ:
http://seo.gr/newsdetail.asp?ITMID=4884&LANG=GR

 
 
 
































 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: