Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Πάνο Δημητρίου - Έκθεση Φωτογραφίας & Ντοκουμέντων.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ



Εκδήλωση τιμής και μνήμης για 
τον Πάνο Δημητρίου.



Έκθεση Φωτογραφίας  & Ντοκουμέντων.
01-16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΑΙΘΟΥΣΑ
 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ- ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα και Τετάρτη 13:00 με 20:00,
 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 08:00 με 20:00.



Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Πάνο Δημητρίου και παράλληλη έκθεση με ντοκουμέντα και φωτογραφίες από τη ζωή του διοργανώνει ο Δήμος Θέρμης, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.
Στις 5 Φεβρουαρίου 2017, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών ο Πάνος Δημητρίου, ένας από τους μεγαλύτερους αγωνιστές της νεολαίας του μεσοπολέμου, της αντίστασης, του Κομμουνιστικού Κινήματος και της ανανέωσης της Αριστεράς. Η εξέχουσα αυτή πολιτική προσωπικότητα του κινήματος της αριστεράς ήταν δημότης και κάτοικος του Δήμου Θέρμης.

Ένα χρόνο μετά το θάνατό του, ο δήμος, η οικογένεια και φίλοι του διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης με τίτλο “Πάνος Δημητρίου: ο Αγωνιστής, ο Άνθρωπος, ο Συμπολίτης μας”.
Με το δημοσιογράφο Παύλο Νεράντζη να συντονίζει, άνθρωποι που γνώρισαν, συνεργάστηκαν και κουβέντιασαν με τον Πάνο Δημητρίου όπως ο Βαγγέλης Ζορκάδης, η Σοφία Καραγιαννοπούλου, ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης και ο αν. Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος, θα δώσουν το προσωπικό τους στίγμα για τη σπουδαία αυτή προσωπικότητα. Στο βίντεο που θα προβληθεί ακούγεται ο ίδιος να μιλά για τη ζωή του.

Παράλληλα, από την 1η έως τις 16 Φεβρουαρίου, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη -Πινακοθήκη διοργανώνεται έκθεση με φωτογραφίες, ντοκουμέντα και αντικείμενα από τη ζωή του.
Η έκθεση που θα παραμείνει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη - Πινακοθήκη της Θέρμης για δύο εβδομάδες, θα δέχεται και οργανωμένες επισκέψεις κατόπιν συνεννόησης (τηλ. 2310463423 εσωτ. 106).
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα και Τετάρτη 13:00 με 20:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 08:00 με 20:00.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: