Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ"-ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΒΑΣΊΛΗΣ /ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

"Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ"






ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ










Για το βιβλίο μίλησαν οι:

κ. Γιάννης Χατζηδημητρίου, Πρώην Πρύτανης Π.Α.Μ.Α.Κ
κ.Στέλιος Παπαθανασίου, Δρ. Φιλολογίας, Θεολογίας
κ.Ειρήνη Τσαρούχα,Δημοσιογράφος

Στην ανακαινισμένη αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης και μπροστά στο βιβλιόφιλο κοινό που τίμησε με την παρουσία του  την εκδήλωση,,όλοι μαζι γνωρίσαμε  μέσα απο την παρουσίαση τους ήρωες τις ιστορίας απο το "πνευματικό παιδί"- βιβλίο του συγγραφέα και  συνδημότη μας Βασίλη Κοντογουλίδη   με τίτλο "Η Τελευταία Φορά".



Η νουβέλα
Ο Στέφανος είναι πανεπιστημιακός γιατρός, ιδεολόγος στην υπηρεσία του συνανθρώπου του στη Θεσσαλονίκη. Από ένα θαύμα γεννήθηκε, σ’ ένα θαύμα αποδίδει τη ζωή και τον έρωτα. Η Ελλάδα, που τόσο αγαπά, τον πληγώνει καθημερινά. Κι ένας έρωτας απ’ αυτούς που δε λογάριαζε θα του ανατρέψει την καθημερινότητα.

Ο Συγγραφέας
Ο Βασίλης Κοντογουλίδης γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και γενικός γραμματέας του διοικητικού της συμβουλίου. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε εφημερίδες , ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι διευθυντής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100.  Η «τελευταία φορά» είναι το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ


















































Δεν υπάρχουν σχόλια: