Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

3D ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ : ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ & ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΡΜΗΣ!!!

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ -ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
MEMBER 
OF
 Ηellas Covid- 19 3D Printing Medicine Supplies 

THERMI'S CULTURE AGAINST COVID-19



ΤΕΤΑΡΤΗ 10/06/2020
3D ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ 
ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ  :
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ & ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  
ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΡΜΗΣ!!!





Η Δημότική Βιβλιοθήκη Θέρμης ως ενεργό  & ιδρυτικό μέλος της  πανελλήνιας εθελοντικής ομάδας Ηellas Covid-19 3D Printing Medicine Supplies. αφού συνέβαλε ως μέλος στην επίτευξη του στόχου της παράδοσης 15.000 ασπίδων προστασίας (Face Shields) στο Yπουργείο Yγείας, με σκοπό την προστασία των ανθρώπων  του χώρου υγείας που μάχονται  από την αρχή της πανδημίας  στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Κορονοϊό ,.
Σήμερα το πρωί  θέλοντας να βοηθήσει στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι άνθρωποι του Κέντρου Υγείας  Θέρμης ,τους δώρισε ασπίδες  προστασίας προσώπου (FACE SHIELDS & SURGICAL STRAPS) που δημιουργήθηκαν από το προσωπικό της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Θέρμης μέσω της τεχνολογίας της τρισδιάστατης εκτύπωσης στο 3D Printer της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης.

                                             


                          








ΔΩΡΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ &  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ 

Η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Θέρμης κ Ιωάννα Μούστου, η κ.Ευγενία Αγοραστούδη (Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Θέρμης & Δ.Υ του Κέντρου Υγείας Θέρμης) ,η Πρόεδρός του Δ.Σ  της Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ κ.Αθηνά Παπαδάκη & ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Πινακοθήκης Θέρμης κ. Χρήστος Βαγιωνάς






















Δεν υπάρχουν σχόλια: