Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

18Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ/ΔΕΠΠΑΘ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

18Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

25-28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

 

Για μία ακόμη χρονιά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης ως ιδρυτικό μέλος του δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών  της Εθνικής Βιβλιοθήκης, συνεργάστηκε και υποστήριξε ενεργά τις δράσεις που υλοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης στο πλαίσιο της 18ης Διεθνούς  ‘Έκθεσης  Βιβλίου Θεσσαλονίκης.



Όλοι μαζί   και λειτουργώντας  ως μία ομάδα: βιβλιοθηκονόμοι, εκπαιδευτικοί  εικαστικοί ,μουσικοί και φοιτητές του τμήματος  Βιβλιοθηκονομίας & Συστημάτων Πληροφόρησης  αναδείξαμε στους επισκέπτες  το σημαντικό  έργο και το ρόλο της Εθνικής Βιβλιοθήκης & του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

                                                           

Ιδιαίτερη στιγμή κατά την διάρκεια της έκθεσης η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο  stand της Εθνικής Βιβλιοθήκης, όπου με μεγάλο ενδιαφέρον  άκουσε από τους εκπροσώπους της Εθνικής Βιβλιοθήκης, για τον ενεργό ρόλο που διαδραματίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη & το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών στην ανάπτυξη της παροχής σύγχρονων και καινοτόμων  υπηρεσιών προς τους πολίτες.   

Η 18η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου μπορεί να ολοκληρώθηκε αλλά εμείς σιγά σιγά  ετοιμαζόμαστε ώστε του χρόνου να μπορέσουμε με περισσότερες συμμετοχές και υπό άλλες υγειονομικές συνθήκες, να  αναδείξουμε μέσα από δημιουργικές συνεργασίες τον ενεργό ρόλο των  Βιβλιοθηκών και την συμβολή του  βιβλίου για  την δημιουργία μίας  καλύτερης  κοινωνίας.


Χ.Β




ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 1821

"ΚΩΔΙΚΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ" -ΣΤΙΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡ0Σ 


ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ










































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: