Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

#KE2022.gr Διαδρομές ανάγνωσης…άκουσε, δες, μάθε, γέλα!. Διαδραστικό Εργαστήριο «ΟΙ Χνουδωτοί μας Φίλοι»

 

#ΚΕ2022 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ/ΔΕΠΠΑΘ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας επιστρέφει!!!

 

Διαδρομές ανάγνωσης…άκουσε, δες, μάθε, γέλα!.

Διαδραστικό Εργαστήριο «ΟΙ Χνουδωτοί μας Φίλοι»



ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

 

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος  «Άκουσε Δές Μάθε Γέλα» #Κ.Ε 2022.gr

Εμψυχώτρια:

 Margarita Kosior Εκπαιδευτικός-Συγγραφέας/Συντονίστρια Αγγλόφωνης Παιδικής Λέσχης ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης

Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού “Toby to the rescue” από την εκπαιδευτικό και συγγραφέα, Margarita Kosior, με εικονογράφηση της Εβίτας Παπακωνσταντίνου. Η ιστορία είναι γραμμένη στα Αγγλικά.

Ο Toby είναι ένας αδέσποτος σκύλος που ζει σε ένα πάρκο. Όταν μια μέρα συναντάει τον Nick, ένα αγόρι που κάνει βόλτα στο πάρκο με τη μαμά του, οι ζωές και των δύο αλλάζουν για πάντα. Η μαμά, όμως, είναι πάντα εκεί να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές της και μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε για τις ευθύνες του ανθρώπου απέναντι στα ζώα συντροφιάς, και κυρίως τα σκυλιά. 

Η εκπαιδευτική εμπειρία, πέρα από τη διαδραστική αφήγηση, περιλαμβάνε επίσης κίνηση, τραγούδι, παιχνίδι ρόλων και χειροτεχνία, αφού τα παιδιά ‘εφτιάξουν ένα δωράκι έκπληξη για τα αδεσποτάκια της καρδιάς τους!

Παράλληλα στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης θα  λειτουργεί η έκθεση  φωτογραφίας από τους «χνουδωτούς φίλους»  που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του «Αδέσποτου Πλανήτη».

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ /ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

 


























Δεν υπάρχουν σχόλια: