Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Παρουσίαση βιβλίου Τάσου Κυριαζή :"'Ονειρα σε δυό τροχούς"/Εκδόσεις Bookstagram.

 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ/ΔΕΠΠΑΘ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 
ΤΟΥ 
ΤΑΣΟΥ ΚΥΡΙΑΖΗ


"ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ"

 ΤΕΤΑΡΤΗ 10/05/2023

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ Η Δημοτική Βιβλιοθήκη - Πινακοθήκη του Δήμου Θέρμης , την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, είχε την τιμή και χαρά να παρουσιάσει στους αναγνώστες το πρώτο συγγραφικό έργο-βιβλίο του συνδημότη μας  κ.  Τάσου Κυριαζή "ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ" από τις εκδόσεις Bookstagram.

Για το βιβλίο μίλησαν οι:

κ.Τσώνης Κωνσταντίνος/  Εκπαιδευτικός,κ. Πλέσσας Κωνσταντίνος,  Αστυνόμος Α / ιδρυτής και διαχειριστής της ομάδας moto adventurers hellas και ο κ. Μεταλλούλης Αχιλλέας,  Δημοσιογράφος.

‘Όλοι οι ομιλητές τόνισαν το πόσο σημαντικό στη ζωή, είναι να ακολουθείς τα όνειρα σου ,χαράζοντας διαδρομές και πορείες μέχρι που κάποια στιγμή  στο μέλλον όχι μόνο θα τα πλησιάσεις αλλά και θα τα ξεπεράσεις.Την εκδήλωση υποστήριξε το βιβλιοπωλείο "η Θέρμη".


Όνειρα σε δυό τροχούς....λίγα λόγια !!!!

Όταν τη γνώρισε είχε σκεφτεί ότι κάποια μέρα θα κριθεί για την επιλογή του. Εκεί πάνω στις ερημιές του χειμώνα ήταν πεπεισμένος ότι η μέρα της κρίσεως είχε περάσει και βρέθηκε ένοχος. Τον τρόμαζε το κενό της απουσίας της, αλλά έμαθε να ζει χωρίς εκείνη. Μέχρι τη στιγμή που έπεφτε το σκοτάδι και έκλεινε τα μάτια. Ο ύπνος για πολύ καιρό θα αποδεικνυόταν το προσωπικό του μαρτύριο. Ώσπου μια μέρα το παρελθόν τού χτύπησε την πόρτα. Με φόντο τον επιβλητικό Σμόλικα όλα θα ανατρέπονταν.

 Δυο εραστές στη σκιά μιας τεράστιας απειλής. Μυστικά, λάθη, ψέματα, υποκρισία. Ένας Γολγοθάς και η αγάπη το μόνο όπλο. 

 

Θα άντεχε η φλόγα που άναψε μέσα τους και πύρωνε τις αισθήσεις τους;

 

Πώς αντιδράς όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με όλους σου τους φόβους;

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια: