Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2024


ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 2024

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 


ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ ΜΑΝΤΖΑΝΙΔΟΥΜΈΝΗ Η ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ Μέθεξης
ΤΡΙΤΗ 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ:
 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΕΡΜΗΣ


 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Γ΄ΤΑΞΗΣ:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΟΛΓΑ,ΨΩΜΑΘΙΑΝΟΥ ΑΝΝΑ ,ΤΣΙΟΤΣΗ ΕΦΗ


Για μία ακόμη χρονιά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης τιμώντας τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, διοργάνωσε εκδήλωση με προσκεκλημένη την συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Ανδρομάχη Μαντζανίδου. Η συγγραφέας μέσα απο την ιστορία του βιβλίου της 'Μένη η Φαντασμένη", παρότρυνε τα παιδιά να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν την δική τους  μοναδική ιστορία. Τα παιδιά ενθουσιασμένα απο το "μίνι"  εργαστήριο δημιουργικής γραφής ξεδίπλωσαν την φαντασία τους ,εκφράστηκαν ελεύθερα και αυτόματα έγιναν για λίγο "μικροί συγγραφείς¨ .
Η ιστορία τους σύντομα κοντά σας....!!!


ΜΈΝΗ Η ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ

Τι κι αν ήμουν κάποτε στρουμπουλή; Απόφαση πήρα σοβαρή να κάνω δίαιτα αυστηρή, χωρίς φρούτα, χωρίς βιταμίνες, για να διαφέρει η κορμοστασιά μου από τις άλλες ελεφαντίνες. Σύντομα θα κυκλοφορώ σε πασαρέλες σπουδαίες και θα ξεκόψω από τις παλιές μου παρέες. Την εικόνα μου θα θαυμάζετε σε ταμπέλες νέον κι οι μεγαλύτεροι θα αναρωτιούνται "Μα τι κορίτσι ωραίον!".

 Αυτά σκεφτόταν η Μένη και μένοντας νηστική, μπήκε σε περιπέτειες στη Ζιμπάμπουε τη μακρινή. Άραγε τι θα της συμβεί;

 

 Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Ανδρομάχη Μαντζανίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ασχολείται με την ιδιωτική εκπαίδευση εδώ και χρόνια. Το ποίημα της «Έτσι είναι η ζωή» κυκλοφορεί σε συλλογή βραβευμένων ποιημάτων του Ά Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Μίμη Σουλιώτη.ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: