Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
  (ΘΕΡΜΗΣ,ΤΡΙΑΔΙΟΥ,ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ &ΝΕΟΥ ΡΥΣΙΟΥ)




ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ν.ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 21/02/11 ΕΩΣ 07/03/11



Τη Δευτέρα 21/02/2011 στις 19:30 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της καθιερωμένης πια αποκριάτικης έκθεσης στο Κέντρο Πολιτισμού της Νέας Ραιδεστού. Πρόκειται για μια πλούσια σε υλικό έκθεση με πλήθος από μάσκες και αποκριάτικες ευφάνταστες κατασκευές και με πολλά στοιχεία έκπληξης, μιας και αυτή τη φορά παρουσιάστηκαν και έργα μακιγιάζ σε φωτογραφίες, πρωτότυπα κολλάζ και video animation.



Προσηλωμένοι στο στόχο τους για ποιοτική και φρέσκια δουλειά, μέσα από ουσιαστική καλλιτεχνική διαδικασία οι καθηγητές εικαστικών, στην πλειοψηφία τους καταφέρνουν, να μας ικανοποιήσουν, αλλά και να μας ξαφνιάσουν. Τα εγκαίνια διανθίστηκαν και φέτος με εικαστικό δρώμενο με τίτλο «ελάτε να παίξουμε με το Γαΐτη». Οι τρεις καθηγήτριες Χριστίνα Καραογλάνη, Αμαλία Ευαγγελοπούλου και Λίζα Ερμείδου με κέφι και ζωντάνια εμψύχωσαν τα παιδιά να φιλοτεχνήσουν τις φιγούρες του Γαΐτη μέσα σ΄ ένα εορταστικό κλίμα, που κατέληξε σε αποκριάτικο πάρτι.

Στην έκθεση συμμετέχουν τα Τμήματα Εικαστικών Θέρμης, Τριαδίου, Νέας Ραιδεστού και Νέου Ρυσίου, με υπεύθυνες καθηγήτριες τις: Αμαλία Ευαγγελοπούλου, Χριστίνα Καραογλάνη, Αθηνά Σαββίδου, Λίζα Ερμείδου, Ελευθερία Ζαχαριάδου, Δανάη Βενετάτου, Σοφία Ρούσκα. 

Αγγελική Κουρμουλάκη
Υπεύθυνη Εικαστικών Σπουδών Π.Κ.Θ.










Δεν υπάρχουν σχόλια: