Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Π.Κ.Θ 2102/ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΡΜΗΣ
2012


ΤΜΗΜΑ:
ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
κ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ



ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΪΟΥ 2012
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 14-18 ΜΑΪΟΥ 2012

Η έκθεση μας δίνει την αίσθηση, ότι τα παιδιά εντρυφούν πραγματικά τόσο στο εύρος όσο και στο βάθος της Τέχνης, κατακτούν τεχνικές καιθεωρητικές γνώσεις, διατηρώντας ταυτόχρονα την ελευθερία της προσωπικής τουςέκφρασης. 

Αγγελική Κουρμουλάκη
Προϊσταμένη Εικαστικών Σπουδών Π.Κ.Θ.





"ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ"
ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΡΓΟ
 ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ









Το εργαστήριο μας επιδιώκει την καλλιέργεια της δημιουργικής φαντασίας των παιδιών,την απελευθέρωση της έκφρασης,την απόκτηση αισθητικής αντίληψης απέναντι στο φυσικό και τεχνητό περιβάλλον.Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα απο διάφορες ειαστικές ασκήσεις και ποικίλους τρόπους προσέγγισης της τέχνης,όπως η γνωριμία με έργα τέχνης,καλλιτέχνες,υλικά και μέσα δημιουργίας.
Το εργαστήρι μπορεί να προσφέρει στα απιδιά τη δυνατότητα για διάφορες ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες με κάθε τόπο καλλιτεχνικής έκφρασης και να βοηθήσει στη ανάδειξη της δημιουργικής τους ικανότητας.Η Τέχνη είναι ένα παιχνίδι που θέλει τόλμη,επιδεξιότητα,ειλικρίνεια,συγκέντρωση ,αγάπη,ευαισθησία, επιμονή,υπομονή και ενθουσιασμό.
Επιπλέον διαμορφώνει και εξελισσε τον εσωτερικό κόσμο,αλλα και βοηθάει δτην ανακάλυψη των κρυφών δεξιοτήτων,ικανοτήτων και κλίσεων.

















 e-support/by chrisvagionas

Δεν υπάρχουν σχόλια: