Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Π.Κ.Θ 2013/ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΙΔΙΩΝ Κ.Π ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Π.Κ.Θ 2013
Κ.Π ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
 ΚΕΡΕΦΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
 
 
 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ/ 03-07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013


Κερεφιάδου Δήμητρα
Εικαστικά Παιδιών Πλαγιάρι

Γεννήθηκε στο Bielefeld της Γερμανίας, και κατοικεί στο Πλαγιάρι τα τελευταία 6 χρόνια. Σπούδασε διακοσμητική στο ΤΕΙ Αθηνών,ζωγραφική, κεραμική και αγιογραφία σε εικαστικά εργαστήρια. Έργα της έχουν φιλοξενηθεί σε διάφορες εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.Διδάσκει ζωγραφική σε παιδιά και ενήλικες τα τελευταία 7 χρόνια, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πλαγιαρίου, όπως και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Θέρμης.
Το ταξίδι της στην τέχνη της ζωγραφικής ξεκινά από τα νεανικά της χρόνια και φτάνει μέχρι και σήμερα. Η ζωγραφική είναι για αυτήν ένα καράβι που την ταξιδεύει σε μια απέραντη και όμορφη θάλασσα γεμάτη θαυμάσιους και ανεξερεύνητους κόσμους.
ΠΑΙΔΙΚΑ -ΕΦΗΒΙΚΟ
Στα παιδικά εργαστήρια επιδιώκουμε οι μαθητές μας να αγαπήσουν τη ζωγραφική, αλλά και να ταξιδέψουν μαζί της βρίσκοντας μια ευχάριστη διέξοδο μέσα της. Διδάσκοντας την εικαστική τέχνη,καλλιεργούμε τη δημιουργικότητα και την έκφραση μέσα από τις ποικίλες εκφάνσεις της· τη ζωγραφική, τις κατασκευές με διάφορα υλικά, την χαρτογλυπτική, το κολλάζ κλπ.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: