Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ " ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ & ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ"

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ


 ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ
 



15-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 ΕΩΣ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
   Παπαδημητρίου Θεοδώρα
 "Οι εισηγήσεις  είχαν εβδομαδιαίο χαρακτήρα.  Ξεκίνησαν μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου 2014 και ολοκληρώθηκαν στα τέλη Νοεμβρίου 2014 στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης  Θέρμης.

 






 






 

 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
 


 


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜINI ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
 
 «Ψυχικής ενδυνάμωσης και Θετικής δράσης με τη μέθοδο Φιλοσοfight»

 
 

Το Φιλοσοfight είναι μια μέθοδος εσωτερικής ενδοσκόπησης αλλά με πρακτικό χαρακτήρα.  Σκοπός της μεθόδου είναι να εμπνεύσει στους ανθρώπους τη θετική σκέψη αλλά κυρίως να ΒΙΩΣΟΥΝ και να μάθουν να λειτουργούν με θετική ΔΡΑΣΗ.  Εισάγει τον ενδιαφερόμενο στον κόσμο της εσωτερικής ενδοσκόπηση, αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης όπως επίσης του δίνει και εφόδια για τη διαχείριση χρόνου και άγχους και τη διαχείριση σχέσεων.

Οι εισηγήσεις είχαν διαδραστικό – πρακτικό χαρακτήρα καθώς τα θέματα σε γενικές γραμμές εκτυλίσσονταν με ευχάριστο και βιωματικό τρόπο διαμέσου του διαλόγου, της συμμετοχής, των παραδειγμάτων, των πειραμάτων, και των συσχετισμών.

Το mini σεμινάριο «Ψυχικής Ενδυνάμωσης»  πραγματοποιήθηκε σε  πέντε δίωρες εισηγήσεις και τα θέματα που αναλύθηκαν ήταν τα ακόλουθα:

·Οι δύο εαυτοί μας, ποιος θα νικήσει; « Ίσως η πιο σημαντική μάχη της ζωής μας»

·Συμβίωση VS Εγωισμός.  «Εγώ άραγε από ποια πλευρά θέλω να είμαι;»

·Εμείς διαμορφώνουμε τη πραγματικότητα μας. «Η κβαντική θεωρία μας βοηθά να κατανοήσουμε πως αυτό είναι δυνατόν»

·Από τη θεωρία στη πράξη.  «Πέρασε από την θετική σκέψη στη θετική δράση»

·Ποιοι είμαστε;  Οι 7 ενέργειες – προσωπεία του ανθρώπου. «Πρώτα πρέπει να ξέρω και μετά να ξεπεράσω»

·Τύχη ή Κάρμα;  «Αυτό είναι ένα βαθύ φιλοσοφικό ερώτημα»
 
 

 

Mini Βιογραφικό εισηγήτριας.


Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η Παπαδημητρίου Θεοδώρα που γεννήθηκε στη Έδεσσα και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.

Είναι εξειδικευμένη εισηγήτρια διαδραστικών σεμιναρίων πάνω στη διαχείριση χρόνου, άγχους, προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας, πρακτικής φιλοσοφικής ενδοσκόπησης, επικοινωνίας και γλώσσας του σώματος, θετικής σκέψης και θετικής δράσης όπως και ενεργειακής ρύθμισης των χώρων (Feng Shui).


Έχει σπουδάσει τεχνολογία τροφίμων, ομοιοπαθητική, ρητορική και διδακτική τέχνη. Κατέχει πολλά διαπιστευτήρια πωλήσεων, marketing, διοίκησης επιχειρήσεων και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού,  όπως και πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία πάνω σε αυτά τα θέματα. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ημερίδες και σεμινάρια πάνω σε θέματα πολιτισμού, αυτογνωσίας, θετικής σκέψης,  φιλοσοφίας και εσωτερισμού, όπως επίσης και σε ερευνητικά προγράμματα ανθρωπολογικών μελετών σε διεθνές επίπεδο.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: