Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τ0 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Κ.Π.ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Κ.Π ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
 



ΟΙ ΜΙΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ  1ου ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Κ.Π ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την λειτουργία του  χώρου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Κ.Π. Βασιλικών είχαν οι μικροί μαθητές του ολοήμερου τμήματος του 1ου Νηπιαγωγείου Βασιλικών.

 
 
 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους πληροφορήθηκαν  τον τρόπο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης,   και έλυσαν αρκετές απορίες γύρω από τον μαγικό  χώρο των  βιβλίων  και γεμάτοι χαμόγελα και ευχαρίστηση παρέδωσαν ως δωρεά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Βασιλικών το δικό τους πνευματικό έργο, ένα βιβλίο  με τίτλο «Η αχώριστη Φιλία» που επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς της τάξης τους.

Ως ανάμνηση της επίσκεψης τους  αφιέρωσαν στη βιβλιοθήκη και μία μεγάλη ομαδική ζωγραφιά που δημιούργησαν με αρκετή φαντασία.


 Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Κ.Π Βασιλικών για να ανταμείψει τους μικρούς μαθητές για την θετική τους διάθεση  και την αγάπη τους για τα βιβλία, χάρισε στο κάθε παιδί από ένα βιβλίο της Κ.Τσιόλια  Κοτρώτσιου Αναστασίας με τίτλο «Θεσσαλονίκη ένα βιβλίο: δύο ιστορίες και ένα παραμύθι»  που εκδόθηκε με την ευγενική χορηγία του ομίλου «Διαμαντής Μασούτης» που από την πρώτη στιγμή υπήρξε συμπαραστάτης στο έργο μας για την δημιουργία Δημοτικής Βιβλιοθήκης στο Κ.Π Βασιλικών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: