Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ" /1949-2019 70 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ"


ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ 
Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ 

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-
ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
"
"Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ""
"1949-2019 70 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ"






ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019















Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ»σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ. και τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πινακοθήκη Θέρμης  εγκαινίασαν έκθεση φωτογραφίας – ιστορίας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 70 χρόνων συνεχούς δράσης και προσφοράς.στον φιλόξενο χώρο της  Δημοτικής Πινακοθήκης Θέρμης 
Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 5 έως τις 22 Νοεμβρίου 2019 και έχει στόχο να αναδείξει πτυχές της ιστορικής διαδρομής του συλλόγου. Τα εγκαίνια της έκθεσης  πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 μ.μ. στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πινακοθήκης Θέρμης  και την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βετεράνοι αθλητές του συλλόγου ,  βετεράνοι ποδοσφαιριστές των ιστορικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης  και πολίτες της Θέρμης που έμαθαν από τους υπευθύνους του συλλόγου για την ιστορία και τις δράσεις του ιστορικού αυτού συλλόγου της πόλης της Θέρμης.


Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Θέρμης «Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ» είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος σύλλογος της Θέρμης και ευρύτερα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Ιδρύθηκε το 1949 και σήμερα τα ενεργά μέλη του Σωματείου ξεπερνούν τα 100  άτομα.
Το σωματείο διατηρεί, τμήματα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ ανδρών –γυναικών, Σκάκι, Δυναμικών Αθλημάτων (Πυγμαχία και Κινγκ Μπόξινγκ) και Βόλευ αντρών. Παράλληλα λειτουργεί ακαδημίες σε όλα τα αθλήματα. Το σύνολο των τμημάτων αριθμεί 500 περίπου ενεργούς αθλητές.

Σημειώνεται ότι η Αντρική Ομάδα του ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία της Ε.Π.Ο., ενώ η Αντρική Ομάδα των Ελπίδων Θερμαϊκού Θέρμης αγωνίζεται στην Β ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ.
Η Γυναικεία Ομάδα Μπάσκετ αγωνίζεται στην Α Κατηγορία της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. και η Αντρική Ομάδα Μπάσκετ αγωνίζεται στην Γ  Κατηγορία της Ε.Κ.Α.Σ.Θ. Η Αντρική Ομάδα Βόλευ αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία της Ε.Π.Ε.Σ.Θ., ενώ οι ομάδες Σκάκι και Δυναμικών Αθλημάτων (Πυγμαχία και Κινγκ Μπόξινγκ) αγωνίζονται στα αντίστοιχα στα πρωταθλήματα


































Δεν υπάρχουν σχόλια: