Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ"Πως ξεπερνιούνται τα εμπόδια!!!" ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ
Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
1ο ΕΕΕΕΚ ΘΕΡΜΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


ΟΜΙΛΙΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ
"Πως ξεπερνιούνται τα εμπόδια!!!"


ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ




Μια ομιλία κατάθεση ψυχής από έναν άνθρωπο μαχητή της ζωή τον Δημήτρη Αντωνίου ,που αποτελεί παράδειγμα δύναμης και αισιοδοξίας για όλους μας. είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  γονείς  και  μαθητές  του Eιδικού Σχολείου Θέρμης σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου  και ;πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης. 
Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η  ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα και δυσκολίες που βιώνουν στην απλή καθημερινότητα τους, τα άτομα με ειδικές δεξιότητες και πώς η κοινωνία  και ο καθένας απo εμάς  ξεχωριστά μπορεί να βοηθήσει στην  υλοποίηση παρεμβάσεων ανάπτυξης και βελτίωσης των υποδομών και γενικότερα των συνθηκών προσβασιμότητας σε χώρους και υπηρεσίες.
¨Οπως ανέφερε και ο ΄ομιλητής και επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης Δημήτρης Αντωνίου "Δεν αρκούν μόνο τα like στηις αναρτήσεις ,αλλά και η ενεργή συμμετοχή όλων μας για να μπορέσουν ν΄αλλάξουν αρκετά πράγματα στην δύσκολη  καθημερινότητα μας "

Χ.Β




  















Δεν υπάρχουν σχόλια: