Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Παραμυθο- σπορίες!!! «Από τη Βιβλιοθήκη στη Φύση & Επιτέλους …. Από τη Βιβλιοθήκη στη Βιβλιοθήκη»

 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ/Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ/ΕΒΕ



ΠΑΡΑΜΥΘΟ-ΣΠΟΡΙΕΣ

Προσθήκη λεζάντας


 ΔΕΥΤΕΡΑ 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ



 


 

 




Μουσική Αφήγηση  Παραμυθιών

«Από τη Βιβλιοθήκη στη Φύση

 & Επιτέλους ….

Από τη Βιβλιοθήκη στη Βιβλιοθήκη»


Εμψυχώτρια:Μαρία Γκόγκα

Παραμυθού-Μουσικοπαιδαγωγός

Όλο το καλοκαίρι σε συνεργασία με την Εθνικη Βιβλιοθήκη μιλούσαμε με ασφάλεια  είτε δια ζώσης , είτε εξ αποστάσεως  για την φύση τους σπόρους  και  τη σπορά.

Στο φυσικό χώρο των Βιβλίων την Δημοτική Βιβλιοθήκη Θέρμης μετά απο πολύ καιρό και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας και  τους κανόνες υγιεινής,  μέσα απο την καταπληκτική μουσική αφήγηση απο την μουσικοπαιδαγωγό και  διαχρονική  μας συνεργάτιδα κ. Μαρία Γκόγκα, μπορέσαμε και ταξιδέψαμε όπως παλιά με τις δικές μας μοναδικές ιστορίες  μέσα απο τα βιβλία τους θρύλους και τις παραδόσεις του τόπου μας..

Τώρα ήρθε ο καιρός με την έλευση του φθινοπώρου να μάθουμε  από τα μουσικά παραμύθια ιστορίες για  μαγικά φυτά  και σπόρους από όλο τον κόσμο  .

¨Ολοι μαζί  διασκεδάσαμε μουσικά μικροί και μεγάλοι, άλλα αυτή τη φορά όχι από τη «Βιβλιοθήκη στο Σπίτι» αλλά γεμάτοι αισιοδοξία για μια  νέα  πολιτιστική χρονιά  με υγεία και ζωντάνια και  οδηγό τα βιβλία της Βιβλιοθήκης,    συνυπήρξαμε και πάλι στο φυσικό περιβάλλον των Βιβλίων τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες .

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

Δ.Ε.Β/ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

 










Προσθήκη λεζάντας










Δεν υπάρχουν σχόλια: