Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

 ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ-ΔΕΠΠΑΘ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "ΓΡΑΜΜΑΤΟΧΥΜΟΣ"

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 

 ΠΑΙΔΙΑ-ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΝΟΠΗΓΑΔΟΥ

ΕΜΨΥΧΩΤΡΙΕΣ



ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ "ΓΡΑΜΜΑΤΟΧΥΜΟΣ"

ΑΔΑΜΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη - Πινακοθήκη Θέρμης; σε συνεργασία με την Ομάδα Γραφιστικής Δημιουργίας "Γραμματοχυμός", θέλοντας να τονώσει το ηθικό και να προσφέρει στιγμές ξενοιασιάς και δημιουργικότητας στα παιδιά απο την Ουκρανία, που φιλοξενούνται απο τους κατοίκους και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Μονοπήγαδου, διοργάνωσε ένα  δίωρο δημιουργικό εργαστήριο καλλιτεχνικής έκφρασης & γραφιστικής δημιουργίας.

 Το απόγευμα της Πέμπτης επισκεφτήκαμε το Πολιτιστικό Κέντρο του Μονοπήγαδου  όπου τα παιδιά με την καθοδήγηση των εμψυχωτών  και διαχρονικών συνεργατών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, δημιουργήσαν τις μοναδικές - ξεχωριστές  καλλιτεχνικές τους δημιουργίες που  τις πήραν μαζί τους ως δώρο ενθύμιο, Στο τέλος τα παιδιά μας ευχαρίστησαν στην μητρική τους γλώσσα και μας γέμισαν ικανοποίηση με τα χαμόγελα τους.

Εμείς ως Δημοτική Βιβλιοθήκη και οι συνεργάτες μας ανανεώσαμε  το ραντεβού μας και την δέσμευση μας ότι θα είμαστε δίπλα στα παιδιά και με νέες μελλοντικές  δημιουργικές δράσεις.

Ενα μεγάλο μπράβο απο όλους εμάς στους κατοίκους του Μονοπήγαδου  και  στον Πολιτιστικό Σύλλογο για την πρωτοβουλία της φιλοξενίας αυτών των αθώων ψυχών!!!


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ










































Δεν υπάρχουν σχόλια: