Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

Έκθεση Φωτογραφίας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ

 
«Ταξιδιωτικές εκτυπώσεις»

Διάρκεια έκθεσης : Από 11 έως 21 ΑπριλίουΕγκαίνια: Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η Αναστασία Βογιατζή γεννήθηκε το 1965 στις Σέρρες και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη περνώντας ένα μεγάλο μέρος των παιδικών και εφηβικών της χρόνων στο φωτογραφείο των γονιών της.

Από το 2006 μένει στην Καρδία του Δήμου Θέρμης .
Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία στο Α.Π.Θ και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Από το 1989 ασχολείται με εξαγωγές και διεθνές εμπόριο. Τα τελευταία 10 χρόνια διαχειρίζεται εξαγωγές ελλήνων κατασκευαστών επαγγελματικών συσκευών.
Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον εθελοντισμό ως μέλος της Ομάδας Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας.

Λόγω της δουλειάς της ταξιδεύει πολύ συχνά στο εξωτερικό και κουβαλά πάντα μαζί μια φωτογραφική μηχανή. Στα ταξίδια καταγράφει εικόνες και στιγμές αποτυπώνοντας εικόνες που δημιουργούν αναμνήσεις.

Στην πινακοθήκη της Θέρμης αποφάσισε να παρουσιάσει μερικές από τις ταξιδιωτικές φωτογραφίες της , σε μία πρώτη έκθεση, θέλοντας να μοιραστεί με φίλους αλλά και ένα ευρύτερο κοινό εικόνες που την έχουν κυριεύσει και προβάλλονται συχνά στο νού της.
Ελπίζει ότι οι επισκέπτες της έκθεσης θα απολαύσουν αυτό το φωτογραφικό ταξίδι και θα τους δημιουργηθεί η επιθυμία για περισσότερες περιηγήσεις στον κόσμο μας.

Στην ηλεκτρονική επεξεργασία των εικόνων -όπου απαιτήθηκε- είχε πολύτιμη αρωγό την πολύ καλή της φίλη , επαγγελματία φωτογράφο Βούλα Γκώτη (The F Studio) .


Πληροφορίες:
Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης τηλ: 2310 463423

Δεν υπάρχουν σχόλια: