Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ο "ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ" ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ

O "ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗΣ"  ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
 
"ΤΡΙΓΩΝΟΨΑΡΟΥΛΗ ΜΗΝ
ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΠΟΤΕ... ΑΧΙΝΟ!"






ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ
 

ΠΕΜΠΤΗ 08 ΜΑΪΟΥ 2014
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Μια ξεχωριστή βραδιά για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της  Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Ένα  παιδικό βιβλίο τόσο επίκαιρο στη σημερινή εποχή, έδωσε πολλά μηνύματα  στα παιδιά εναντία στο ρατσισμό και τη βία
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ΄ όλους τους μικρούς φίλους της  Δημοτικής Βιβλιοθήκης για την ενεργή συμμετοχή τους στην εκδήλωση και ιδιαίτερα ένα μπράβο στους εκπαιδευτικούς  που προετοίμασαν τα παιδιά  για την παρουσίαση του βιβλίου.

chris/sax


ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ  ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

(Δ΄ΤΑΞΗ 1ου Δ.Σ ΘΕΡΜΗΣ)

 ΚΡΙΚΕΛΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ
(Γ΄ΤΑΞΗ 1ου Δ.Σ θΕΡΜΗΣ)

ΦΑΣΟΥΛΑ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ
(Γ ΤΑΞΗ 2ου Δ.Σ ΘΕΡΜΗΣ)


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
 
 
Ένας τελικός ψαροσφαίρου ενάντια στις διακρίσεις και τον ρατσισμό. Τρεις φορές εμπιστεύθηκε ο Τριγωνοψαρούλης τον Αχινό, που, χρησιμοποιώντας την πονηριά του, κατάφερε πρώτα να τον πείσει πως είναι φίλος του και στη συνέχεια να διχάσει την κοινωνία των ψαριών. Θα καταφέρει το διαφορετικό ψαράκι που όλοι αγαπούν να βάλει γκολ... στο μίσος και στις διακρίσεις; Μήπως ο μεγάλος τελικός του ψαροσφαίρου είναι η ευκαιρία που ψάχνει ο ήρωάς μας;"Η νέα περιπέτεια του Τριγωνοψαρούλη θυμίζει με εύστοχο τρόπο στα παιδιά ότι έχουν όλα δικαίωμα να συμμετέχουν στις παρέες και στα παιχνίδια και ότι θα πρέπει μαζί να λένε όχι στους αποκλεισμούς και στους διχασμούς και να διεκδικούν την ισότητα στη ζωή τους". Γιώργος Μόσχος, Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού

 







 
 
 











 








 






























































 
 
 
 
 
...Και τι θα πεί Βαγγέλης Ηλιόπουλος;
Θα πεί αυτό που ζούμε εμείς σήμερα! Σκέψεις, μάτια, όνειρα που αστράφτουν στο φώς,πλεγμένα με ζωγραφιές, στίχους, δρώμενα και μουσικές ...στα χρώματα της ελπίδας!
*************
Όμορφα μας ταξιδέψατε απόψε κ. Ηλιόπουλε. Εξάλλου ο στόχος δεν ήταν ο προορισμός, αλλά το ταξίδι! Αλοίμονο σε όσους θεωρούν 'ότι είναι "γεμάτοι" όταν τελειώνει το ταξίδι και δεν έχουν την έντονη επιθυμία να συνεχίσουν ή μάλλον να αρχίσουν και πάλι ένα καινούριο ταξίδι.
Καλή συνέχεια λοιπόν σε όλους μας.Η ευχή αυτή ας λειτουργέι σαν γιατρικό στη ζωή μας που αναζητάει στο απίστευτο άσπρο-μαύρο της καθημερινότητας μας, λίγο χρώμα ελπίδας!

Κρικελίκου Αγγελίνα

Εκπαιδευτικός Γ' Τάξης 1ου Δ.Σ Θέρμης

Δεν υπάρχουν σχόλια: