Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ"ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ" /ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ/ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

«ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ»
 

 
 ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ/ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΠΗΓΗ»

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΘΕΡΜΗΣ

 
Το βιβλίο παρουσίασε η:
 Μάρνη Χατζηεμμανουήλ - Δημοσιογράφος.
Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η:
 Σταυρίνα Σκοτίδα - Φιλόλογος

 
 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ-

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «Η ΘΕΡΜΗ»
 

 


 

 

 

 

Μπορούν άραγε να μας σκοτώσουν κάποιες λέξεις;

Μέσα από τις σελίδες ενός ημερολογίου ξεπηδά μια μυθιστορηματική ζωή. Η Κατερίνα, που πάντα πίστευε στην ομορφιά του απρόβλεπτου και των μύθων της ζωής, δέχθηκε τις απρόσμενες και μοιραίες παρεμβάσεις της πάντα "προσγειωμένης" και λογικής Γεωργίας. Το σκηνικό της ζωής της άλλαζε κάθε φορά σύμφωνα με τις επιλογές των άλλων. Κέρδιζε εύκολα την αγάπη και την έχανε με περίεργο και τραγικό πάντα τρόπο!

Μια αρχαία Αιγυπτιακή κατάρα όμως, αιωρούνταν πάνω από τις ζωές των δυο γυναικών. Παραμόνευε σε μια άκρη του μυαλού, αναζητώντας ευκαιρία να ξεχυθεί και να φέρει την καταστροφή. Η χαραμάδα άνοιξε και μαζί με τις αποκαλύψεις των καλά κρυμμένων παρεμβάσεων εισέβαλαν στην πραγματικότητα της ζωής τους και οι μυθικές σκέψεις. Οι φιγούρες του Μύθου ζωντάνεψαν, απείλησαν ζωές και ανέλαβαν να εκτελέσουν τις εντολές της μοίρας με έναν ανατριχιαστικό τρόπο.
Άδικο; Ποιος ξέρει... Αναπόφευκτο; Ίσως...ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ
  Η Διαμαντή Βασιλική γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Σπούδασε Hλεκτρολόγος Mηχανικός και Μηχανικός Η/Υ στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι παντρεμένη, έχει τρία παιδιά και ζει μόνιμα στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης. Από το 2000 και μετά εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Διετέλεσε σύμβουλος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στα σχολεία της περιοχής της και υποστήριξε τις καινοτόμες και βιωματικές δράσεις στο χώρο των σχολείων. Το μυθιστόρημα «Μοιραίες Παρεμβάσεις» είναι το πρώτο βιβλίο της που εκδίδεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: