Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

MIA "ΘΕΡΜΗ" ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ

 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
 
 
 
MIA
"ΘΕΡΜΗ"
 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΥΧΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ
 ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
 

 
ΔΕΥΤΕΡΑ 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016/ΩΡΑ 10:00 Π. Μ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
 
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ
ΣΤ¨ΤΑΞΗΣ
ΤΟΥ
 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ 
 
 
 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ-ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΘΕΡΜΗΣ
 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ
ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
"ΓΡΑΜΜΑΤΟΧΥΜΟΣ"
 ΙΩΑΝΝΑ ΑΔΑΜΟΓΙΑΝΗ- ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ
 

 
 
Μια φορά κάθε χρόνο ο ουρανός ανοίγει αργά τη νύχτα κι όσες ευχές προλάβεις να ευχηθείς, εκείνη τη στιγμή, πραγματοποιούνται. Αυτά τα Χριστούγεννα η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος προκάλεσε όλα τα παιδιά των βιβλιοθηκών του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών να στείλουν τις ευχές τους για να τη συνοδεύουν στο καινούργιο της σπίτι το 2017.

Η  " ΘΕΡΜΗ" ΕΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Το Δίκτυο Βιβλιοθηκών του Δήμου Θέρμης ως ιδρυτικό μέλος του  Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της  E.B.E δεν μπορούσε να μην συμμετάσχει σ΄ αυτή την Μεγάλη Γιορτή της Εθνικής Βιβλιοθήκης.
 
Μέσα από ένα δίωρο εργαστήριο ευχών που   θα  πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Βασιλικών με την βοήθεια της Ομάδας Δημιουργίας "ΓΡΑΜΜΑΤΟΧΥΜΟΣ"  και την καλλιτεχνική δημιουργικότητα των παιδιών και των εκπαιδευτικών  της Στ ' Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικών, θα δημιουργήσουμε πρωτότυπες κάρτες,  βασισμένοι  σε αποσπάσματα βιβλίων και με οδηγό την φαντασία των παιδιών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες θα τις αποστείλουμε στην Εθνική Βιβλιοθήκη, όπου οι ευχές των παιδιών θα διακοσμήσουν το νέο κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι λέξεις τους θα είναι το πρώτο υλικό που θα κάνει ποδαρικό πριν γεμίσει το κτίριο από τα βιβλία κατά τη διάρκεια του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια: