Τρίτη 19 Απριλίου 2022

H Βιβλιοθήκη της Θέρμης «πνευματική φωλιά» της Λέσχης Ανάγνωσης «Logomathemania» του 3ου Γυμνασίου Θέρμης!!!

 H Βιβλιοθήκη της Θέρμης  «πνευματική φωλιά» για τους μαθητές – μέλη  της Λέσχης Ανάγνωσης-Συγγραφικού Εργαστηρίου «Logomathemania» του 3ου Γυμνασίου Θέρμης

 Από την πρώτη μας κόλας συνάντηση με τους μαθητές μέλη της Λέσχης «Logomathemania»   δώσαμε την  υπόσχεση   στα παιδιά, ότι  ο χώρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θέρμης  θα είναι πάντα διαθέσιμος να στεγάσει τις συγγραφικές τους ανησυχίες & αναζητήσεις.

Οι μαθητές της Λέσχης Ανάγνωσης-Συγγραφικού Εργαστηρίου του 3ου Γυμνασίου Θέρμης μαζί με τις υπεύθυνες καθηγήτριες της Λέσχης (κα.Ιγγλέση Ευαγγελία,κα. Κορλού Αργυρώ, κα. Μουρουζίδου Όλγα, κα.Παπασπανού Άννα) και την κα. Χρυσούλα Βαρδαλή, φιλόλογο, από τα ιδρυτικά μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης φιλοξενήθηκαν στη Βιβλιοθήκη του δήμου Θέρμης δύο Παρασκευές στη 1/4/2022 και στις 8/4/2022. Στο χώρο της Βιβλιοθήκης οι μαθητές και οι καθηγήτριες εργάστηκαν ομαδικά για δράση της Λέσχης Ανάγνωσης σχετική με το βιβλίο “Εκεί που άρχισαν όλα”, ένα πρωτότυπο μυθιστόρημα, το οποίο σχεδίασαν, έγραψαν και εικονογράφησαν ομαδοσυνεργατικά 30 μαθητές της Λέσχης Ανάγνωσης προηγούμενων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: